Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού που προσφέρει φιλοξενία σε πυρόπληκτους - Έδωσε και το κινητό του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 18:30 Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού που προσφέρει φιλοξενία σε πυρόπληκτους - Έδωσε και το κινητό του!

O Amet Erkan προσέφερε το σπίτι του για να μείνουν άνθρωποι που έμειναν χωρίς στέγη λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη

Σε μία συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Αμέτ Ερκάν. Με ανάρτηση του στο Facebook προσφέρεται να φιλοξενήσει στο σπίτι του όσες πυρόπληκτες οικογένειες δεν έχουν πού να μείνουν. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

«Όποιες οικογένειες δεν έχουν σπίτι για να μείνουν μπορούν να έρθουν σπίτι μου» , έγραψε, δίνοντας μάλιστα  και το κινητό του τηλέφωνο.

erkan

Ο 32χρονος Αμέτ Ερκάν, Έλληνας μουσουλμάνος,  είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς σκόρερ της Θράκης. Τη σεζόν 2023-2024 θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου με τον Πανθρακικό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ,μεταξύ άλλων, σε Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ΠΑΟ Κοσμίου, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά και στην ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση