Ακοντιστής από την Πορτογαλία έριξε βολή με... κωλοτούμπα! Εντυπωσιακή προσπάθεια στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 20:13 Ακοντιστής από την Πορτογαλία έριξε βολή με... κωλοτούμπα! Εντυπωσιακή προσπάθεια στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης

Ο Λεάντρο Ράμος χρησιμοποίησε έναν ευφάνταστο τρόπο για να “προσγειωθεί” στο ταρτάν, μετά τη δεύτερη προσπάθειά του στον ακοντισμό, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Κατά την διάρκεια του προκριματικού του ακοντισμού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, ο Πορτογάλος, Λεάντρο Ράμος πήρε φόρα, πέταξε το ακόντιό του, αλλά η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Κατά την προσγείωσή του, ο Ράμος χρησιμοποίησε έναν εντυπωσιακό -και παράλληλα επικίνδυνο- τρόπο, κάνοντας μια κωλοτούμπα και αποφεύγοντας να βγάλει άκυρη την προσπάθειά του.

Ο Πορτογάλος βελτίωσε την επίδοσή του, ρίχνοντας το ακόντιο στα 74.03μ. (η πρώτη του ήταν στα 66.02μ.) κι έτσι κατετάγη 31ος.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση