AEK – Πανσερραϊκός: Αποστολή με πολλές απουσίες από Αλμέιδα πριν την Αντβέρπ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 22:02 AEK – Πανσερραϊκός: Αποστολή με πολλές απουσίες από Αλμέιδα πριν την Αντβέρπ

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί το Σάββατο (26.08 / 21:30, Newsit.gr) η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Super League, αφού στη “γωνία” υπάρχει η μεγάλη ρεβάνς με την Αντβέρπ, που θα κρίνει ένα “εισιτήριο” για τους ομίλους του Champions League.

Η ώρα για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Super League έφτασε, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει αποστολή με πολλές απουσίες, μιας και μπροστά της υπάρχει το “τεράστιο” ματς με την Αντβέρπ.

Εκτός έμειναν οι Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ και Τσούμπερ, πέρα φυσικά από τον τραυματία Γκαρσία, τον Στάνκοβιτς που ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις και τους τιμωρημένους Ρότα και Πόνσε.

Ο Αργεντινός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Ρόκσον, Λαμαράνα, Πήλιο, Χρυσόπουλο και Ραντόνια. Εφόσον αγωνιστεί κάποιος εκ των τεσσάρων πρώτων, θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση