Μουντομπάσκετ 2023: Η Ελλάδα σήμερα κόντρα στους NBAers των ΗΠΑ - Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 11:11 Μουντομπάσκετ 2023: Η Ελλάδα σήμερα κόντρα στους NBAers των ΗΠΑ - Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Μεγάλη πρόκληση σήμερα (15:40, ΕΡΤ1) για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη - Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει το Βραζιλία-Ισπανία στις 16.30.

Το πολυαναμενόμενο τεστ με τις ΗΠΑ, για τη 2η αγωνιστική στο Group C του MundoBasket 2023, θα δώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8 - 15:40) η Εθνική.

Η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη απέναντι στην Team USA (28/8 - 15:40) για τη 2η αγωνιστική του Group C στο MundoBasket. Η Αμερική έκανε όπως αναμενόταν εύκολη πρεμιέρα κόντρα στους Νεοζηλανδούς και θέλει να διατηρηθεί… ατσαλάκωτη μέχρι το τέλος. Ωστόσο στα μάτια τους υπάρχει ο σεβασμός για την Ελλάδα. 

Τόσο ο Στιβ Κερ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Εθνική, όσο και ο Όστιν Ριβς, που ανέφερε πως η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αναιρεί το πόσο καλή ομάδα θα βρουν στο παρκέ αυτός και οι συμπαίκτες του.

Βεβαίως οι ΗΠΑ είναι το απόλυτο φαβορί, κάτι που γνωρίζουν καλά και στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο. Το «πρέπει» απέναντι στην Ιορδανία έφυγε από τους ώμους και η Ελλάδα γνωρίζει πλέον πως της αρκεί μία νίκη με τους Νεοζηλανδούς για την πρόκριση στη δεύτερη φάση. Τις δυνάμεις της, μολαταύτα, θα κληθεί να τις μετρήσει ακόμα και με ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, όπως τα έφερε η κλήρωση.

«Οι ΗΠΑ είναι πολύ αθλητική ομάδα, που μπορεί να τρέξει και να σκοράρει στον πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Με την Ιορδανία οφείλεις να κερδίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκινάς ένα παιχνίδι με τις ΗΠΑ για να χάσεις και να παραδοθείς. Εμείς θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας» ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη, στην προπόνηση της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση