Champions League: Κληρώνει για τις 32 ομάδες της φάσης των ομίλων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 10:19 Champions League: Κληρώνει για τις 32 ομάδες της φάσης των ομίλων

Ολοκληρώθηκε το “παζλ” με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη φάση των ομίλων του Champions League. Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα πραγματοποιηθεί η σημερινή (19:00 COSMOTE SPORT 1 HD) κλήρωση των ομίλων της “λαμπερής” διοργάνωσης.

Τα προκριματικά του Champions League ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (30.08) κι έτσι έγιναν γνωστές οι 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη φάση ομίλων. Ατυχώς για την Ελλάδα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση, αλλά θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (31.08 / 19:00) στη Νιόν.

Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας μετέχουν οι κάτοχοι των (περυσινών) Champions League και Europa League, μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην κατάταξη της UEFA: Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλη, Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Φέγενορντ.

Το 2ο γκρουπ δυναμικότητας περιλαμβάνει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λειψία, Πόρτο και Άρσεναλ.

Στο 3ο γκρουπ βρίσκονται οι, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σάλτσμπουργκ, Μπράγκα, Μίλαν, Λάτσιο, Ερυθρός Αστέρας, Αϊντχόφεν, Κοπεγχάγη.

Τέλος, το 4ο γκρουπ αποτελούν οι, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γαλατάσαραϊ, Σέλτικ, Νιούκαστλ, Ουνιόν Βερολίνου, Λανς, Αντβέρπ, Γιουνγκ Μπόις.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση