Εθνική μπάσκετ: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Νο2 του top10 της 8ης ημέρας στο Mundobasket 2023

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 14:32 Εθνική μπάσκετ: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Νο2 του top10 της 8ης ημέρας στο Mundobasket 2023

Η Εθνική μπάσκετ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Mundobasket 2023, χάνοντας από την Λιθουανία, αλλά μια θεαματική φάση του Θανάση Αντετοκούνμπο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση “ανέβηκε” πολύ ψηλά στο Top 10 της όγδοης μέρας της διοργάνωσης.

Η τρομερή τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Γιόνας Βαλαντσιούνας, βρέθηκε στη δεύτερη θέση των highlights της χθεσινής (01.09) ημέρας στο Mundobasket 2023..

Στην κορυφή “ανέβηκε” το μακρινό τρίποντο του Τρεμόντ Γουότερς στην εκπνοή της τρίτης περιόδου, στη νίκη του Πουέρτο Ρίκο επί της Δομινικανής Δημοκρατίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση