US Open: Πρόκριση για Αλκαράθ, ο Σίνερ απειλεί τον Τσιτσιπά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:58 US Open: Πρόκριση για Αλκαράθ, ο Σίνερ απειλεί τον Τσιτσιπά

Ο Κάρλος Αλκαράθ πέρασε με 3-1 το εμπόδιο του Ντάνιελ Έβανς για την πρόκριση στη φάση των «16» στο US Open, εκεί θα είναι και ο Γιάνικ Σίνερ που με μια ακόμα πρόκριση ξεπερνά τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Κάρλος Αλκαράθ αν και έχασε σετ, επικράτησε του Ντάνιελ Έβανς με 6-2, 6-3, 4-6, 6-3 και εξασφάλισε την παρουσία του στον 4ο γύρο του US Open.

O 20χρονος Ισπανός, στο δρόμο για τη διατήρηση του τίτλου του στο αμερικανικό Όπεν, ολοκλήρωσε τον αγώνα απέναντι στον Βρετανό, με 60 winners και 23 αβίαστα λάθη, φθάνοντας στις 10 διαδοχικές νίκες στο US Open και τις 14 συνολικά, σε 15 αναμετρήσεις στο τουρνουά.

Στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Ματέο Αρνάλντι (Νο.61) Arnaldi, που πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επό του Κάμερον Νόρι με 6-3, 6-4, 6-3.

Το πρώτο του σετ στο τουρνουά έχασε και ο Γιάνικ Σίνερ, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον 22χρονο Ιταλό να επικρατήσει του Σταν Βαβρίνκα με 6-3, 2-6, 6-4, 6-2 και να περάσει στον 4ο γύρο.

Ο Σίνερ περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του από το ζευγάρι ανάμεσα στους Αλεκσάντερ Ζβέρεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και αν βγει νικητής, πάει για προημιτελικό με τον Αλκαράθ και παράλληλα θα ξεπεράσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Την πρόκριση στον 4ο γύρο εξασφάλισε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, επικρατώντας του Γάλλου, Αρτούρ Ρίντερκνες με 3-6, 6-3, 6-1, 7-5 και για την είσοδο στα προημιτελικά θα αγωνιστεί με τον Βρετανό, Τζακ Ντρέιπερ (Νο.123), που με τη σειρά του επιβλήθηκε του Αμερικανού, Μίκαελ Μο με 6-3, 6-2, 3-6, 6-3.

Σαμπαλένκα και Κασάτκινα έκλεισαν ραντεβού στον 4ο γύρο
Οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Ντάρια Κασάτκινα επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί και έκλεισαν ραντεβού στον 4ο γύρο στο απλό γυναικών.

Η Σαμπαλένκα νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τη Γαλλίδα, Κλάρα Μπουρέλ (Νο.62) με 6-1, 6-1 ενώ η Κασάτκινα ξεπέρασε τη Βελγίδα, Γκριτ Μίνεν (Νο.97) με 6-3, 6-4.

Η Πεγκούλα σταμάτησε τη Σβιτόλινα

Σε μια σπουδαία πρόκριση στον 4ο γύρο έφθασε η Τζέσικα Πεγκούλα, επικρατώντας της Ελίνα Σβιτόλινα με 6-4, 4-6, 6-2.

Η Αμερικανίδα στο δρόμο για τα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της Μάντισον Κις, που απέκλεισε τη Λουντμίλα Σαμσόνοβα από τη Ρωσία με 5-7, 6-2, 6-2.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση