Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στη βαθμολογία και ελπίζει για τα WTA Finals

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 11:58 Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στη βαθμολογία και ελπίζει για τα WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη “χαμογέλασε” μετά από καιρό και “σήκωσε” το πρώτο της 1000άρι. Η κατάκτηση του τουρνουά στην Γουαδαλαχάρα την έφερε κοντά στα WTA Finals.

Με τον τίτλο που κατέκτησε στη Γουαδαλαχάρα, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για μια από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις στα WTA Finals που θα γίνουν στο Κανκούν (29 Oκτωβρίου-5 Νοεμβρίου).

Σχετικά με τη συμμετοχή της στα WTA Finals, η Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στην ένατη θέση και απέχει 306 βαθμούς από την όγδοη, η οποία δίνει το τελευταίο “εισιτήριο”. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί στο όπεν του Τόκιο, με στόχο να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς, για να εξασφαλίσει μια θέση στα Finals.\

Για την ώρα στα WTA Finals έχουν προκριθεί Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σβιόντεκ, Κόκο Γκοφ και Έλενα Ριμπάκινα, ενώ πολύ κοντά είναι και η Τζέσικα Πεγκούλα.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση