Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στη Μίλαν ως τιμ μάνατζερ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:48 Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στη Μίλαν ως τιμ μάνατζερ

Έτοιμος να επιστρέψει στη Μίλαν σε ρόλο τιμ μάνατζερ φαίνεται ότι είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η Μίλαν γνώρισε τη συντριβή από την Ιντερ με 5-1 στο «Derby della Madonnina» και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της.Στο πλαίσιο της συνολικής ανασυγκρότησης στο στρατόπεδο των «ροσονέρι», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μιλανέλο προκειμένου να μιλήσει στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και να τους εμψυχώσει.

Ο «Ιμπρα» μάλιστα αναμένεται να συνεχίσει να εμψυχώνει τους παίκτες, καθώς έχει πρόταση για ν’ αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ, σύμφωνα με το «Calciomercato».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, θέλει να φέρει πίσω στην ομάδα τον Σουηδό σούπερ σταρ, ο οποίος αποχώρησε από τα γήπεδα, για να συνεργαστεί με τον τεχνικό της ομάδας, Στέφανο Πιόλι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση