Οι σπρίντερ στην Ινδία έφυγαν για να γλιτώσουν έλεγχο ντόπινγκ, σοκαριστικές εικόνες με αποδυτήρια γεμάτα σύριγγες και φάρμακα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:33 Οι σπρίντερ στην Ινδία έφυγαν για να γλιτώσουν έλεγχο ντόπινγκ, σοκαριστικές εικόνες με αποδυτήρια γεμάτα σύριγγες και φάρμακα

Οι σπρίντερ το… έσκασαν πριν τον τελικό 100 μέτρων στους εθνικούς αγώνες της Ινδίας. “Έτρεξαν” για να αποφύγουν έλεγχο ντόπινγκ. Εικόνα με αποδυτήρια γεμάτα σύριγγες.

Ο Λαλίτ Κουμάρ έτρεξε μόνος του στον τελικό 100 μέτρων στους εθνικούς αγώνες της Ινδίας, αφού οι υπόλοιποι σπρίντερ αποχώρησαν μόλις ενημερώθηκαν πως μετά το τέλος της κούρσας θα υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αφορμή για την κινητοποίηση της υπηρεσίας αντιντόπινγκ της Ινδίας (NADA) στάθηκε ένα video από το Κρατικό Πρωτάθλημα Στίβου του Δελχί, στο οποίο οι τουαλέτες στα αποδυτήρια ήταν γεμάτες σύριγγες και φάρμακα ερυθροποιητίνης, που βελτιώνουν την απόδοση των αθλητών.

Έτσι, τα στελέχη της υπηρεσίας πήγαν στο Στάδιο για να κάνουν ελέγχους κατά την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος, αλλά οι αθλητές το… έσκασαν!

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση