O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ΟΠΑΠ Game Time για το ντέρμπι των αιωνίων στην Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:00 O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ΟΠΑΠ Game Time για το ντέρμπι των αιωνίων στην Euroleague

Τι λέει ο παίκτης του Παναθηναϊκού, για το ποδόσφαιρο, τη ζωή στην Ελλάδα και το ΝΒΑ

Πρεμιέρα με το ντέρμπι «αιωνίων» κάνει σήμερα η Euroleague και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, το νέο μεγάλο απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Με σημαντική καριέρα στο NBA ο Ισπανός σταρ του «εξάστερου» αναλύει τον σημερινό αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15). Τονίζει τη σημασία της έδρας, μιλάει για το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και εξηγεί τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τον αγώνα.

Σχολιάζει επίσης και τους άλλους αγώνες της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν σήμερα: Φενερμπαχτσέ-Μιλάνο, Βαλένθια-Μονακό και Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμη αναφέρεται στις πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τη μέχρι τώρα παραμονή του στην Ελλάδα. Αποκαλύπτει τη σημαντικότερη συμβουλή που του έδωσαν οι διάσημοι μπασκετμπολίστες γονείς του και τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας παρακολουθεί και ποδοσφαιρικούς αγώνες και εξηγεί τι βλέπει στα παιχνίδια της Super League, ΑΕΚ-Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος και στο ντέρμπι της Premier League, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση