Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κλείνει στην Μπέτις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 10:12 Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κλείνει στην Μπέτις

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται ότι βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ, ο πολύπειρος Έλληνας αμυντικός κλείνει στην Μπέτις.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Be Soccer, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον εκλεκτό του Μανουέλ Πελεγκρίνι για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα.

Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς.

Τονίζεται, μάλιστα, ότι ο Πελεγκρίνι προέκρινε την απόκτηση του πιο έμπειρου Παπασταθόπουλου αντί του 27χρονου Αλμάνι Τουρέ από το Μάλι, ο οποίος είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, ενώ θα χάσει και παιχνίδια λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Αφρικής.

Πηγή: Be Soccer

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση