Νέος αρχιδιαιτητής ο Πίτερ Φρόιντφελντ - Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 16:24 Νέος αρχιδιαιτητής ο Πίτερ Φρόιντφελντ - Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Με ψήφους οκτώ υπέρ και δύο κατά, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ψήφισε υπέρ του Πίτερ Φρόιντφελντ για να είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ ως τον Μάιο. Καταψήφισαν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που αποχώρησαν από την συνεδρίαση.

Νέος επικεφαλής της ΚΕΔ θα είναι ο Πίτερ Φρόιντφελντ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Στίβεν Μπένετ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε τον 59χρονο Σουδή, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να συμφωνούν για την περίπτωση του, τον Ολυμπιακό να αντιδράει έντονα και τον Παναθηναϊκό να τονίζει πως πρέπει να ζητηθούν επιπλέον βιογραφικά από την UEFA.

Τελικά, ο Φρόιντμπεργκ υπερψηφίστηκε με οχτώ υπέρ και δύο λευκά. Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

Ο άλλοτε συνυποψήφιος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ το 2020, τρία χρόνια μετά αναλαμβάνει τα ηνία της ελληνικής διαιτησίας.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση