Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει το νέο συμβόλαιο με τον Καμαβινγκά, βάζοντας απίστευτη ρήτρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 12:24 Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει το νέο συμβόλαιο με τον Καμαβινγκά, βάζοντας απίστευτη ρήτρα (φωτο Reuters)

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται ν’ ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Εντουάρ Καμαβινγκά, κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα σε άλλες ομάδες.

Ο Εντουάρ Καβαμινγκά έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει για πάντα στο «Μπερναμπέου» και η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τις… απαραίτητες κινήσεις. Ο 21χρονος Γάλλος διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «μερένγκες».

Ο Καβαμινγκά αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από την Ρεν αντί 31 εκατ. ευρώ, συμφώνησε και ήδη έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2028, στο οποίο έχει μπει ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ!

Την πρόθεση του να μείνει στο δυναμικό της «βασίλισσας» επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπάρνετ, ο οποίος σημείωσε πως ο νεαρός άσος

Ο Καμαβινγκά μετράει 110 συμμετοχές με δυο γκολ και πέντε ασίστ με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, ενώ έχει κατακτήσει Champions League, πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ, παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και σούπερ καπ Ευρώπης.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση