Ιρλανδία – Ελλάδας: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 21:24 Ιρλανδία – Ελλάδας: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ, για τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία, στα προκριματικά του Euro 2025. Η ενδεκάδα της Ελλάδας.

Με τους Γιακουμάκη, Κουρμπέλη, Ρέτσο και Πέλκα να παίρνουν φανέλα βασικού η ενδεκάδα της Εθνικής ποδοσφαίρου για το εκτός έδρας ματς, κόντρα στην Ιρλανδία.

Ο Γκουσταβο Πογέτ χρησιμοποιεί το γνώριμο 4-3-3, βάζοντας τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Παυλίδη, επιλέγοντας τον Κουρμπέλη ως «κόφτη», χρησιμοποιώντας τον Ρετσο στη θέση του τραυματία Χατζηδιάκου και ξεκινώντας τον Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του ανέτοιμου Μπάλντοκ.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας – Μασούρας, Πέλκας, Γιακουμάκης

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σάλιακας, Γιαννούλης, Σιώπης

Εκτός αποστολής έμειναν Κωνσταντέλιας, Γαλανόπουλος και Γούτας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση