Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κώστας Σλούκας για Φενέρμπαχτσε - Ξανά εκτός ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 11:41 Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κώστας Σλούκας για Φενέρμπαχτσε - Ξανά εκτός ο Ιωάννης Παπαπέτρου (φωτο intime)

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15) για την 3η αγωνιστική της Euroleague και ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ για την ομάδα του Αταμάν.

Ο Σλούκας έβγαλε κανονικά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, από τον οποίο φαίνεται ότι θα απουσιάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παρότι επέστρεψε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει ξανά εκτός, χάνοντας το ματς με την ομάδα του Ιτούδη.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση