Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωση για τα «ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας» στον αγώνα της Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 15:14 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωση για τα «ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας» στον αγώνα της Euroleague

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να πάει αρκετά νωρίς στο ΟΑΚΑ, για το ματς της ομάδας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ανακοίνωση των “πρασίνων” για τα “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας, ενόψει του αποψινού αγώνα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών απόψε στο ΟΑΚΑ (21:15, Newsit.gr, Novasports Prime), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague και την ΕΛ.ΑΣ. Να παίρνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μετά και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο Ισραήλ.

Το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα του Κάτας αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, ενώ θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τόσο κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο, όσο και μέσα σε αυτό.

Το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φίλους της για τα ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας του αποψινού αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (20/10, 21:15) με αντίπαλο την Maccabi Playtika Tel Aviv για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, κάτι που έγινε γνωστό μετά τη σχετική σύσκεψη με την Ελληνική Αστυνομία.

Συνοπτικά:

Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (18.45).

Δεδομένου πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεταβούν στο γήπεδο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό τους. Παράλληλα, πρέπει να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 10, 11, 14, 27, 29, 31, 40, 46, VIP A’ και VIP B’.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι με κιγκλιδώματα και 3 ζώνες.

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο κράνη μηχανής και σακίδια πλάτης.

Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.

Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Maccabi Playtika Tel Aviv καθώς και για όλες τις υπόλοιπες εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Την Παρασκευή (20/10), τρεις ώρες πριν την έναρξή του αγώνα, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση