Κούγιας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Η απόφαση θα είναι η επανάληψη του αγώνα από το λεπτό που διεκόπη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 11:39 Κούγιας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Η απόφαση θα είναι η επανάληψη του αγώνα από το λεπτό που διεκόπη»

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διακόπησε στο 50ο λεπτό και άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις για την τύχη του αγώνα.

Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίζεται, πάντως, σίγουρος για το τι θα αποφασιστέι για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Φάληρο.

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, το ντέρμπι θα συνεχιστεί από τη στιγμή της διακοπής του, μετά την κροτίδα που έπεσε κοντά στον Χουάνκαρ.

«Ο διαιτητής έλυσε το πρόβλημα. Πήρε θέση και είναι απόλυτο αυτό που θα σας πω η απόφαση θα είναι η επανάληψη του αγώνα από το λεπτό που διεκόπη», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση