Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποδοκιμάστηκε ο Πορτογάλος στο Ριάντ πριν τη «μάχη» του Τάισον Φιούρι με τον Ενγκάνου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 14:26 Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποδοκιμάστηκε ο Πορτογάλος στο Ριάντ πριν τη «μάχη» του Τάισον Φιούρι με τον Ενγκάνου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδοκιμάστηκε δυνατά από τους θεατές στο Ριάντ καθώς καθόταν δίπλα στο ρινγκ πριν από τον αγώνα του Τάισον Φιούρι με τον Φράνσις Ενγκάνου

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε -πρώτος- την απόφαση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Νασρ τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε είναι βασικός και αρχηγός της ομάδας.

Όπως φάνηκε όμως, πολλοί στο γήπεδο πιθανότατα είναι υποστηρικτές άλλων ομάδων του Ριάντ - όπως η Αλ Χιλάλ- κι όταν ο Πορτογάλος σταρ έφτασε στη θέση του, συνοδευόμενος από την σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες, δέχθηκε πολλές αποδοκιμασίες.

Ο επιθετικός φαινόταν αμήχανος με την υποδοχή που έλαβε και δεν κατάφερε να σκάσει χαμόγελο όταν η κάμερα στράφηκε στο πρόσωπό του.

Βρετανικά Μέσα ωστόσο σημειώνουν ότι θα μπορούσε να ήταν απλώς μια περίπτωση σύγχυσης κι ενδεχομένως ο θόρυβος να ήταν από την προσπάθεια των φιλάθλων να μιμηθούν τον πανηγυρισμό του Πορτογάλου διεθνούς.

Εδώ το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: Gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση