Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 79-77: Ήττα στην Κωνσταντινούπολη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 22:30 Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 79-77: Ήττα στην Κωνσταντινούπολη

Ο Γκος αστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για την 6η αγωνιστική της Euroleague, έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, κατάφερε στη συνέχεια να μπει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης αλλά τελικά ηττήθηκε με 79-77 αφού ο Γκος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με το τελευταίο σουτ και έχει πλέον 3 νίκες και άλλες τόσες ήττες.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που είδε τον Πιέρ να έχει 3/3 τρίποντα και τους Τούρκους να προηγούνται με 11-1. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν άστοχοι και χρειάστηκε να έρθει το 4ο λεπτό για να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι, το οποίο ήταν τρίποντο από τον Κάνααν, με την πρώτη περίοδο να κλείνει με το σκορ στο 29-14 και τη Φενέρ να έχει 9/10 δίποντα, 8 ασίστ και μόνο ένα λάθος.

Τα πράγματα, με λίγα λόγια, δεν πήγαιναν καθόλου καλά για τους Πειραιώτες και δεν βελτιώθηκαν ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ναι μεν ο Ολυμπιακός σκόραρε λίγο πιο εύκολα από ό,τι στο πρώτο αλλά στην άμυνα τα προβλήματα παρέμεναν, με συνέπεια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ειναι στο -13 (46-33).

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως, ήρθε και η αντίδραση για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι έκαναν επιμέρους σκορ 2-13 και μείωσαν σε 48-46 με το τρίποντο του Παπανικολάου στο 25′. Η ομάδα του Μπαρτζώκα είχε επιστρέψει παρά τις περιορισμένες λύσεις που είχε λόγω απουσιών και το 58-57 στο 30′ σήμαινε ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο θα γινόταν ντέρμπι. Και έγινε.

Με τον Γκος να πετυχαίνει καλάθι και φάουλ ο Ολυμπιακός μείωσε σε 69-67 στο 35′ και λίγο αργότερα ισοφάρισε 74-74 με τρίποντο του ίδιου παίκτη, μετατρέποντας σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά. Ένα θρίλερ στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Παπαγιάννης που έδωσε λύσεις σε επίθεση και άμυνα στη Φενέρμπαχτσε που προηγήθηκε με 79-74 κάτι περισσότερο από ένα λεπτό πριν τη λήξη.

Οι Πειραιώτες δεν τα παράτησαν, μείωσαν σε 79-77 με τρίποντο του Πίτερς και είχαν το τελευταίο σουτ του αγώνα, με τον Γκος να πάει για την ισοφάριση ώστε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση αλλά τελικά αστόχησε και ήρθε η τρίτη ήττα σε 6 αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 46-33, 58-57, 79-77

Πηγή: Newsbeast

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση