Νόβακ Τζόκοβιτς: Τις τελευταίες ημέρες είμαι περισσότερο στην τουαλέτα παρά στο κορτ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 16:07 Νόβακ Τζόκοβιτς: Τις τελευταίες ημέρες είμαι περισσότερο στην τουαλέτα παρά στο κορτ

Πάσχισε για να προκριθεί στα προημιτελικά στο Masters του Παρισιού.

Αφού δυσκολεύτηκε να προκριθεί στα προημιτελικά του Masters του Παρισιού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τα στομαχικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες. 

Στο ματς κόντρα στον Τάλον Γκρίσπουρ την Πέμπτη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή προκειμένου να πάρει τη νίκη με 4-6, 7-6, 6-4, ενώ μετά το πρώτο σετ- το οποίο έχασε- ζήτησε ιατρική βοήθεια. 

«Πασχίζω με το στομάχι μου τις τελευταίες ημέρες και δεν νιώθω καθόλου ο εαυτός μου. Είναι δύσκολο να έχεις καθαρό μυαλό όταν περνάς περισσότερη ώρα στην τουαλέτα από ότι στο κορτ τις τελευταίες τρεις ημέρες», εξομολογήθηκε ο Σέρβος τενίστας, που με το τουρνουά του Παρισιού επανήλθε στη δράση μετά την κατάκτηση του US Open τον Σεπτέμβριο. 

«Τα επίπεδα ενέργειας είναι πολύ χαμηλά, σήμερα είναι πιθανότατα η χειρότερη ημέρα, οπότε ελπίζω ότι η αυριανή θα είναι καλύτερη», συμπλήρωσε μετά τη νίκη του, για την οποία χρειάστηκε 2 ώρες και 39 λεπτά. 

Πάντως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς υπογράμμισε ότι δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τα στομαχικά προβλήματα ως δικαιολογία για την εμφάνισή του και υπογράμμισε ότι ο αντίπαλός του έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο. «Αν ήταν ο νικητής απόψε, θα το άξιζε απολύτως. Ήμουν τυχερός που ξεπέρασα αυτή την πρόκληση», παραδέχθηκε.

Με πληροφορίες από Eurosport

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση