Ντιμιτρόφ – Τσιτσιπάς 2-1: Ήττα και αποκλεισμός στα ημιτελικά για τον Έλληνα τενίστα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 18:03 Ντιμιτρόφ – Τσιτσιπάς 2-1: Ήττα και αποκλεισμός στα ημιτελικά για τον Έλληνα τενίστα φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε 2.5 ώρες, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ σταμάτησε τον Στέφανο Τσιτσιπά και με 2-1 σετ έγινε ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του Paris Masters.

Ο Βούλγαρος επιβεβαίωσε, γι΄ άλλη μια φορά στο Μπερσί, ότι διανύει περίοδο απίστευτης φόρμας και, παρότι ο Έλληνας πρωταθλητής απέδωσε εξαιρετικό τένις στο δεύτερο και τρίτο σετ, στο φινάλε αυτός που πανηγύρισε με 6-3, 6-7(1), 7-6(3) ήταν το νο17 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ντιμιτρόφ θα βρεθεί σε τελικό τουρνουά Masters 1000 της ATP για πρώτη φορά μετά το 2017 (Σινσινάτι) και θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Η σημερινή ήταν η 8η μονομαχία ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ντιμιτρόφ, με το Νο6 του κόσμου να προηγείται, πλέον, με 6-2. Μόνο που η δεύτερη επιτυχία του 32χρονου ήταν και καθοριστική, διότι τον έστειλε στον τελικό όπου και θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο της καριέρας του. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση