Μαρτίνεθ για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Σκληρό χτύπημα για εμάς – Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 22:46 Μαρτίνεθ για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Σκληρό χτύπημα για εμάς – Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Ολυμπιακός “συνετρίβη” με 4-2 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τη 10η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. 

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνεθ έκανε λόγο για κακή βραδιά που πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα η ομάδα του, αλλά δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει πολλές διακιολογίες και πήρε πάνω του την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ

“Άσχημη βραδιά για τους παίκτες και τους φιλάθλους και σε αυτές τις βραδιές πάντα είσαι ο τελευταίος, ενώ στις καλές ο πρώτος. Αναλαμβάνω την ευθύνη δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα, στον αντίπαλο τα πάντα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Γρήγορα πρέπει να αναπτερωθούμε γιατί είναι σημαντικό το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ήταν σκληρό χτύπημα για εμάς, έχουμε πονέσει, όμως τα συναισθήματα αυτά να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε ό,τι έρχεται. Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες πρέπει αυτή την κακή μέρα να την μετατρέψουμε σε ενέργεια”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση