Νόβακ Τζόκοβιτς: Θέλει να ξεπεράσει Φέντερερ, Κόνορς και να γίνει ο πρώτος σε τίτλους στο τένις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 19:23 Νόβακ Τζόκοβιτς: Θέλει να ξεπεράσει Φέντερερ, Κόνορς και να γίνει ο πρώτος σε τίτλους στο τένις

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στους 97 τίτλους και είναι στο -12 από την κορυφή

Ιστορία έγραψε την Κυριακή στο Παρίσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς αφού έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος με 40 τίτλους Masters.

Παράλληλα έφτασε τους 97 και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο 3ος τενίστας που θα φτάσει στους 100. Ο πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Αμερικανός Τζίμι Κόνορς με 109 και ακολουθεί ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ με 103.

Ο Σέρβος ρωτήθηκε εάν είναι εφικτός ο στόχος να φτάσει στην κορυφή της λίστας και απάντησε: «Θεωρώ πως τα πάντα είναι πιθανά. Γιατί να μην το προσπαθήσω; Τώρα έχω 12 λιγότερους τίτλους, αλλά έχω και μερικά ακόμα χρόνια τένις μπροστά μου. Προσπαθώ να απολαμβάνω αυτές τις στιγμές περισσότερο τώρα, γιατί αξίζουν διπλά για μένα. Όταν σκέφτομαι σε τι στάδιο βρίσκεται η ζωή μου και η καριέρα μου τώρα, αξίζει διπλά το να κερδίζω ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Μπορεί να μοιάζει με ρουτίνα σε κάποιους ανθρώπους, αλλά το να κερδίζω Masters και Grand Slams σημαίνει πραγματικά πολλά για μένα».

Ο 36χρονος τενίστας είναι πρώτος σε Masters τίτλους (40) αλλά και σε Grand Slam (24).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση