ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιρασιά στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 21:18 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιρασιά στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μέταλλο και με γκολ λίγο πριν το φινάλε, ισοφάρισαν τους Κρητικούς, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα πόντο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι, με τους «ασπρόμαυρους» να σκοράρουν στα 35 δευτερόλεπτα με τον Νίκο Μαρινάκη.

Ο Έλληνας μπακ-χαφ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα για το 1-0 του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν στο 15ο λεπτό ο Εραμούσπε έδιωξε στην γραμμή το πλασέ του Ντίκο, ο οποίος είδε την προσπάθεια του να μην γίνεται γκολ, μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια.

Ο ΠΑΣ είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 18ο λεπτό, όταν ο Εραμούσπε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του ΟΦΗ, ενώ στο 40ο λεπτό ο Σόρια με διαγώνιο πλασέ ανάγκασε τον Μπάουμαν σε δύσκολη επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος οι Ηπειρώτες είχαν την υπεροχή, με τον ΟΦΗ να έχει περιοριστεί σε ένα πιο παθητικό ρόλο, πράγμα που λίγο έλειψε να βγει για τους παίκτες του Νταμπράουσκας, ωστόσο ο Εραμούσπε είχε διαφορετική γνώμη.

Στο 86ο λεπτό ο αρχηγός του ΠΑΣ με μια δυνατή κεφαλιά, αξιοποίησε την όμορφη σέντρα του Σόρια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Μπάουμαν, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να μένει για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήρε ένα πόντο και μένει με το παράπονο, καθώς οι παίκτες του Στάικου θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει εάν αξιοποιούσαν τις πολλές χαμένες τους ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τελικό σφύριγμα οι οπαδοί του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την κακή εμφάνιση και το ντεφορμάρισμα που διανύουν.

Δείτε βίντεο:

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90΄Γιαννούλης), Μαρινάκης (71΄Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα (46΄Μοσκέρα), Ντίκο (61΄Νέιρα), Φελίπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46΄Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση