ΑΕΚ: Ο Ντομαγκόι Βίντα ανανέωσε μέχρι το 2025

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 09:59 ΑΕΚ: Ο Ντομαγκόι Βίντα ανανέωσε μέχρι το 2025

Ο Ντομαγκόι Βίντα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2025, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να παραμένει στους «κιτρινόμαυρους» για ένα ακόμη χρόνο, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος αποτελεί ένα από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε συμβόλαιο με τον σύλλογο το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο οι δυο πλευρές θέλησαν να συνεχίσουν από κοινού, με αποτέλεσμα ο διεθνής Κροάτης αμυντικός να ανανεώνει την συνεργασία του με την ΑΕΚ για ένα επιπλέον χρόνο.

Μάλιστα το νέο συμβόλαιο του Βίντα έχει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα.
”Ντόμα”, σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα».

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση