Πρώτη ήττα για Τζόκοβιτς μετά το Wimbledon

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:05 Πρώτη ήττα για Τζόκοβιτς μετά το Wimbledon (φωτο Reuters)

Ο Γιανίκ Σίνερ έκανε μεγάλο ματς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ, σε ματς για τα ATP Finals και “έσπασε” το αήττητο σερί που κρατούσε ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας εδώ και 19 ματς και πιο συγκεκριμένα από τον τελικό του φετινού Wimbledon.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ηττήθηκε από τον Γιάννικ Σίνερ (Νο 4 στον κόσμο) με 7-5, 6-7(5), 7-6(2), σε μία συναρπαστική αναμέτρηση που είχε διάρκεια τρεις ώρες και οκτώ λεπτά, στο πλαίσιο του ATP Masters, που φιλοξενείται στο Τορίνο.

Πλέον, ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης πρέπει να νικήσει τον Πολωνό, Χουμπέρτ Χουρκάτς (Νο 9 στον κόσμο) για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με την ένθερμη υποστήριξη των συμπατριωτών του, ο 22χρονος Ιταλός προκάλεσε αίσθηση νικώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τον 36χρονο Σέρβο, κάτοχο 24 τροπαίων Grand Slam και πρόσφατο νικητή του Masters 1000 στο Παρίσι.

Για τον ίδιο όμιλο, ο Χόλγκε Ρούνε (Νο 8 στον κόσμο) πήρε την νίκη απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο 6), ο οποίος αναγκάσθηκε ν’ αποχωρήσει μετά το τρίτο game, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Ο 20χρονος Δανός παραμένει στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση