Premier League: Επίσημη η αφαίρεση 10 βαθμών στην Έβερτον

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 15:26 Premier League: Επίσημη η αφαίρεση 10 βαθμών στην Έβερτον (φωτο Reuters)

Η Έβερτον δέχθηκε “βαριά” ποινή από την Premier League, για τις οικονομικές παραβάσεις προηγούμενων ετών, αφού τιμωρήθηκε με αφαίρεση δέκα βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας.

Η “εξοντωτική” ποινή στην Έβερτον είναι πλέον επίσημη, καθώς ανακοινώθηκε από την Premier League στην ομάδα, η οποία και έχει ήδη καταθέσει έφεση για τη μείωσή της.

Αν παραμείνει πάντως η απόφαση για -10 βαθμούς στα “ζαχαρωτά”, η ομάδα θα βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με μόλις 4 βαθμούς και θα γίνει αυτόματα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση