Σκηνικό τρόμου στην Σιέρα Λεόνε με εισβολείς οπαδούς να προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σαλάχ - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 23:46 Σκηνικό τρόμου στην Σιέρα Λεόνε με εισβολείς οπαδούς να προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σαλάχ - Δείτε βίντεο

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Σιέρα Λεόνε, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από την εισβολή οπαδών της γηπεδούχου ομάδας που είχαν ως στόχο τον άσο της Λίβερπουλ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε-Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης.

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 με δύο γκολ του Τρεζεγκέ (μετά από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ), ωστόσο στο 89' ο αγώνας διεκόπη μετά από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι προσπάθησαν να φτάσουν στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θέλουν να τον αγκαλιάσουν, με τον οπαδό που φορά φανέλα της Λίβερπουλ και πέφτει στα πόδια του, καθώς ο Αιγύπτιος είναι ίνδαλμα σε όλες τις αφρικανικές χώρες.

Ωστόσο ορισμένοι από τους εισβολείς έδειχναν να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την ήττα της ομάδας τους και η διάθεση τους μόνο φιλική δεν ήταν για να υπάρξει η παρέμβαση των σεκιούριτι, αλλά και των συμπαικτών του Σαλάχ που απέτρεψαν τα χειρότερα!

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ο αγώνας ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Σαλάχ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από στρατιώτες και αστυνομικούς προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση