Ελλάδα – Γαλλία 2-2: Tα highlights από τη σπουδαία ισοπαλία της Εθνικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 09:12 Ελλάδα – Γαλλία 2-2: Tα highlights από τη σπουδαία ισοπαλία της Εθνικής

Η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Γαλλία, σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από τους φιλοξενούμενους, με την εικόνα των ομάδων να είναι εκπληκτική και να καθηλώνει τους θεατές.

Μπορεί η Γαλλία να προερχόταν από την συντριπτική νίκη με σκορ 14-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ και οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν να είχαν μόνο νίκες στα παιχνίδια τους στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, ωστόσο η Εθνική Ελλάδας δεν αποδείχτηκε εύκολος αντίπαλος.

Η «γαλανόλευκη» κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της και δεν την φοβήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, καταφέρνοντας να πάρει μια ισοπαλία, η οποία μπορεί βαθμολογικά να μη δίνει τίποτα στους Έλληνες διεθνείς, ωστόσο τονώνει την ψυχολογία και την αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίηση για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ποδοσφαίρου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση