Ατζούν Ιλιτζαλί: «Συναντήθηκα με πρόεδρο ελληνικής ομάδας, θέλω να αγοράσω ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 20:17 Ατζούν Ιλιτζαλί: «Συναντήθηκα με πρόεδρο ελληνικής ομάδας, θέλω να αγοράσω ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μιλώντας σε τουρκικό μέσο ανέφερε την πρόθεση του να αγοράσει ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ελλάδας, με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει ότι συναντήθηκε με πρόεδρο ομάδας από την Super League.

Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν αρκετά σενάρια τα οποία αναφέρουν ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει την πρόθεση να αγοράσει ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, με τον ίδιο μάλιστα να αναφέρει σε συμπατριώτες ότι πρόσφατα είχε συνάντηση με πρόεδρο συλλόγου.

Παρόλα αυτά ο Τούρκος παραγωγός δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα του προέδρου, ούτε την ομάδα για την οποία ενδιαφέρονται, με τα σενάρια ωστόσο να αναφέρουν ότι ο «Mr.Survivor» ενδιαφέρεται για τον Ατρόμητο, αλλά και τον Βόλο.

«Είναι αλήθεια. Πρόσφατα ήμουν στην Ελλάδα, συναντήθηκα με τον πρόεδρο ομάδας στην Ελλάδα. Φάγαμε και συζητήσαμε για την αγορά της.

Δεν θα πω όνομα, ούτε θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι αυτό δεν είναι σωστό».

«Προσπαθώ να αγοράσω έναν σύλλογο που θα μας ήταν πολύ χρήσιμος, για να δοκιμάσουμε όλα τα καλά ταλέντα που βρήκαμε.

Η ομάδα μου έχει τη δύναμη να φέρει τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά πώς μπορώ να φέρω τρεις επιθετικούς στη Χαλ για παράδειγμα; Είναι αδύνατο. Γι’ αυτό χρειάζεται άλλος σύλλογος» ήταν τα λόγια του Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση