Super League: Πληροφορίες ότι θα δηλώσουν κώλυμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι διαιτητές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 15:58 Super League: Πληροφορίες ότι θα δηλώσουν κώλυμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι διαιτητές (φωτο intime)

Οι διαιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να δηλώσουν κώλυμα το προσεχές Σαββατοκύριακο και να μην κατέβουν στα παιχνίδια της Super Leaugue, σε συμπαράσταση του συναδέλφου τους Τάσου Παπαπέτρου που δέχθηκε απειλές μετά τα όσα έγιναν στον Βόλο.

Η ελληνική αστυνομία και η UEFA έχουν μάλιστα ενημερωθεί για το γεγονός, με τον Παπαπέτρου να υποστηρίζει ότι μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, άγνωστοι απειλούν τόσο τον ίδιο τον διαιτητή, όσο και την οικογένειά του.

Ο διεθνής ρέφερι έχει ζητήσει έτσι την προστασία του από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η ΚΕΔ έκανε γνωστή την υπόθεση και στην UEFA, Από την πλευρά τους, οι Έλληνες διαιτητές εξετάζουν το ενδεχόμενο της απεργίας, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Πηγές: newsit.gr, ΣΠΟΡ ΦΜ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση