Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα παρέμβασης στην εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο CAS για την υπόθεση Χουάνκαρ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 15:23 Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα παρέμβασης στην εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο CAS για την υπόθεση Χουάνκαρ (φωτο intime)

Θέλει να παρουσιάσει τη δική του πλευρά και θεωρεί πως έχει έννομο συμφέρον.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός της 22ας Οκτωβρίου για την Stoiximan Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που διεκόπη στην αρχή του δεύτερου μέρους με το σκορ στο 1-1 καθώς ο Χουάνκαρ των «πρασίνων» τραυματίστηκε έπειτα από ρίψη κροτίδας κοντά του, τώρα «παίζεται» στην Λωζάννη και πιο συγκεκριμένα στο CAS.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έχει καταθέσει την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο του αθλητισμού αναζητώντας δικαίωση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε – απώλεια του ματς στα χαρτιά με 3-0, αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών – τόσο πρωτόδικα από το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League όσο και δευτεροβάθμια μιας και η έφεση του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έπιασε τόπο.

Τώρα, στο… κόλπο θέλει να μπει και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα πρόσθετης παρέμβασης στο CAS, ούτως ώστε να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους και τα στοιχεία τους καθώς ο στόχος τους είναι να διατηρηθεί η ποινή του Ολυμπιακού και να κλείσει η υπόθεση εκεί αφού έπειτα δεν υπάρχει άλλη βαθμίδα που να καλύπτει το αθλητικό δίκαιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα πρόσθετης παρέμβασης και στις άλλες δύο περιπτώσεις υπερασπιζόμενοι πως έχουν έννομο συμφέρον να είναι παρόντες στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση