Φενέρμπαχτσε: Φαβορί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη θέση του Δημήτρη Ιτούδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 18:39 Φενέρμπαχτσε: Φαβορί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη θέση του Δημήτρη Ιτούδη

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη θέση του προπονητή στη Φενέρμπαχτσε και ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σενάρια για την αντικατάστασή του, με φαβορί τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Παρότι ακόμη δεν είναι επίσημο το “διαζύγιο” του Ιτούδη με τη Φενέρμπαχστε, στην Τουρκία θεωρούν δεδομένη τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και αναφέρουν τον Γιασικεβίτσιους ως πρώτη επιλογή της τουρκικής ομάδας.

Ο Λιθουανός προπονητής αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μένει να φανεί αν αυτός θα είναι η Φενέρμπαχτσε, στη λίστα της οποίας εμφανίζεται να υπάρχει και ο Αντρέα Τρινκιέρι.

πηγή: newit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση