Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τους δύο γιους του στον πάγκο των Μπακς στην τελευταία περίοδο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 11:28 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τους δύο γιους του στον πάγκο των Μπακς στην τελευταία περίοδο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας, αλλά και ένας εξαιρετικός πατέρας. Οι γιοι του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA βρέθηκαν στον πάγκο των Μπακς στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τους Πίστονς.

Το παιχνίδι των Μπακς με τους Πίστονς αποτέλεσε μία καλή προπόνηση για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας και το σύνολο από το Ντιτρόιτ είναι με διαφορά το χειρότερο του φετινού πρωταθλήματος του NBA.

Κάπως έτσι, ο Έλληνας σούπερ σταρ βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την τέταρτη περίοδο του αγώνα από τον πάγκο μαζί με τους γιους του!

Από την στιγμή που οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε έξτρα χρόνο ξεκούρασης και φρόντισε να τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Έβαλε τους δυο γιους του, Λίαμ και Μάβερικ, στον πάγκο των Ελαφιών για να παρακολουθήσουν παρέα τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο:

-->
Προσαρμοσμένη αναζήτηση