Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 09:57 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μπακς (φωτο Reuters)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματάει να σπάει όλα τα ρεκόρ με τη φανέλα των Μπακς, αποτελώντας τη ζωντανή ιστορία της ομάδας του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 26 πόντους και 17 ριμπάουντ, περνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στη λίστα των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία των Μπακς.

Η καλύτερη εφετινή συγκομιδή του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα στα ριμπάουντ του επέτρεψε να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (7.161) και να ανέβει στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα ριμπάουντ στην ιστορία των Μπακς με 7.165.

Ο «Giannis» είναι επίσης πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ στην ιστορία των Μπακς και μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν (Σικάγο), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ) και Κέβιν Γκαρνέτ (Μινεσότα) είναι οι μόνοι παίκτες που που ηγούνται ενός franchise και στις τρεις κατηγορίες.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση