Αύριο η συνάντηση Βρούτση, Οικονόμου, Παπαστεργίου με τις 14 ΠΑΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 19:26 Αύριο η συνάντηση Βρούτση, Οικονόμου, Παπαστεργίου με τις 14 ΠΑΕ

Σε συνάντηση ενημέρωσης κάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, τις 14 ΠΑΕ της Super League και τη διοίκηση της Λίγκας, για τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας, παρουσία των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ.

Ιδιαίτερα, θα αναλυθούν οι διατάξεις που αφορούν στα τεχνικά ζητήματα της Ηλεκτρονικής Εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της ταυτοποίησης του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση