Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τους στόχους του για το 2024 – «Ολυμπιακό μετάλλιο και Grand Slam»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 13:43 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τους στόχους του για το 2024 – «Ολυμπιακό μετάλλιο και Grand Slam»

Με το United Cup και το Australian Open να περιμένουν στη…. γωνία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, μίλησε για τους στόχους του στη διάρκεια του 2024 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «The National» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο έλληνας πρωταθλητής του τένις αναμενόταν να λάβει μέρος σε αγώνες επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι, αλλά εξαιτίας της φυσικής του κατάστασης και ενός τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί, αποφάσισε να μην συμμετάσχει.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ αυτό που συνέβη πέρυσι στην Αυστραλία. Το πλάνο μου είναι να κάνω επανεκκίνηση και να πάω για κάτι τελείως διαφορετικό αυτή τη σεζόν, με διαφορετική ποιότητα τένις. Θέλω να φέρω ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν και η παρουσία του ακόμη και στο United Cup, όπου είναι προγραμματισμένο να παίξει με τη Μαρία Σάκκαρη, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, χαρακτηρίζεται αμφίβολη και ίσως να επιλέξει να αγωνιστεί απευθείας στο Australian Open.

«Στόχος μου είναι και ένας Grand Slam τίτλος. Για να τα πετύχω αυτά θα πρέπει να είμαι υγιής, διότι αυτή τη σεζόν υπήρξαν καταστάσεις που δεν μου επέτρεψαν να αποδώσω στο 100%. Aυτές εμφανίστηκαν μετά το Australian Open και προς το τέλος της σεζόν. Ελπίζω να μην είμαι τόσο περιορισμένος τη νέα σεζόν και να εξερευνήσω περισσότερο το 2024», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον ανταγωνισμό και στο επίπεδο του ανδρικού σιρκουΐ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: «Έχουμε υψηλή ποιότητα παικτών, που μπορούν να να σπρώξουν ο ένας τον άλλο στα όριά του. Έχει φτάσει η στιγμή που το τένις είναι στο peak του. Είμαι τυχερός που είμαι σε αυτή την εποχή, διότι είναι μια εποχή που συνεχώς εξελίσσεται και φτάνει σε νέα ύψη. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω τις δικές μου ικανότητες και το τένις μου, για να ανταγωνιστώ αυτούς τους παίκτες, διότι είναι οι πιο δυνατοί και με την καλύτερη φυσική κατάσταση και αντοχή, που έχουμε δει στο άθλημα εδώ και πολύ καιρό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση