Μπακασέτας: Μαρσέιγ και Μπεσίκτας ενδιαφέρονται για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 23:02 Μπακασέτας: Μαρσέιγ και Μπεσίκτας ενδιαφέρονται για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή

Ο Τάσος Μπακασέτας πέρα από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρει και άλλους συλλόγους, με την Μαρσέιγ και την Μπεσίκας να είναι οι δυο τελευταίες ομάδες που έχουν στην λίστα τους τον Έλληνα μέσω σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο Τάσος Μπακασέτας του οποίου το όνομα έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, απασχολεί και άλλες ομάδες, αφού το όνομα του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας κάνει γκελ και σε άλλες χώρες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «lephoceen» ο Μπακασέτας απασχολεί την Μαρσείγ, με τους Γάλλους να έχουν στην λίστα τους τον ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της χρονιάς.

Μάλιστα εκτός της Μαρσέιγ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μπεσίκτας, ομάδα από το πρωτάθλημα Τουρκίας, με τους μνηστήρες για τον 30χρονο μέσο να αναμένεται να αυξηθούν όσο περνά ο καιρός. 

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση