Μαρία Σάκκαρη – Λέιλα Φερνάντες 2-0: Τα highlights της μεγάλης νίκης και οι πανηγυρισμοί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 13:30 Μαρία Σάκκαρη – Λέιλα Φερνάντες 2-0: Τα highlights της μεγάλης νίκης και οι πανηγυρισμοί

Οι καλύτερες στιγμές της μεγάλης νίκης που πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Λέιλα Φερνάντες (2-0 σετ) στο United Cup.

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία και ψυχωμένη εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 (7-6, 6-3) την Λέιλα Φερνάντεζ και οδήγησε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup.

Μετά το νικηφόρο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά, η Μαρία Σάκκαρη έκανε το 2-0 απέναντι στον Καναδά και ταυτόχρονα έδωσε την πρόκριση στην χώρα μας στην 8άδα.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Εχανε 4-5 και 15-40, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ. Αυτή η ανατροπή ανέβασε την ψυχολογία της Σάκκαρη. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο δεύτερο σετ να χάνει με 1-3, τελικά το “γύρισε” και πήρε την νίκη με 6-3.

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε έντονα -και με σφιγμένη τη γροθιά- τη μεγάλη της νίκη, ενώ χειροκρότησε τον κόσμο που την στήριξε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση