Ο Mufasa επιστρέφει: Κυκλοφόρησε το trailer για την live-action ταινία της Disney (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 09:57 Ο Mufasa επιστρέφει: Κυκλοφόρησε το trailer για την live-action ταινία της Disney (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών επιστρέφει.

Ο Barry Jenkins, ο σκηνοθέτης πίσω από αναγνωρισμένα έργα όπως τα «Moonlight» και «The Underground Railroad», πρόκειται να γοητεύσει το κοινό για άλλη μια φορά με το τελευταίο του κινηματογραφικό αριστούργημα, το «Mufasa: The Lion King». Αυτό το ρεαλιστικό prequel κινουμένων σχεδίων του αγαπημένου κλασικού έργου της Disney του 1994 υπόσχεται να είναι το πιο φιλόδοξο έργο του Jenkins μέχρι σήμερα, προσφέροντας μια μαγευτική ματιά στην προέλευση ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του κινηματογράφου.

Ο Jenkins μεταφέρει τους θεατές πίσω στη μαγευτική αφρικανική σαβάνα, όπου εκτυλίσσεται η θρυλική ιστορία του βασιλιά Mufasa. Με τη φωνή των Aaron Pierre και Kelvin Harrison Jr. η ταινία ακολουθεί το νεαρό λιονταράκι Kiara καθώς ξεκινάει ένα ταξίδι ανακάλυψης, με οδηγό τον σοφό Rafiki και συνοδό το αξιαγάπητο δίδυμο Timon και Pumbaa.

Η νέα ταινία της Disney θα εμβαθύνει στην άγνωστη ιστορία της ανόδου του Mufasa στο μεγαλείο, από το ταπεινό ξεκίνημά του ως ορφανό κουτάβι μέχρι την τελική βασιλεία του. Μέσα από μια σειρά συναρπαστικών αναδρομών, οι θεατές παρακολουθούν το μεταμορφωτικό ταξίδι του Mufasa, καθώς δημιουργεί δεσμούς με απίθανους συμμάχους και αντιμετωπίζει τρομερούς αντιπάλους.

Γραμμένο από τον Jeff Nathanson, ο οποίος στο παρελθόν είχε γράψει το σενάριο για το ριμέικ του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney το 2019, η ταινία επανασυνδέει τον Jenkins με τους αξιόλογους συνεργάτες του, όπως ο κινηματογραφιστής James Laxton, ο μοντέρ Joi McMillon και ο συνθέτης Nicholas Britell. Επιπλέον, οι διάσημοι μουσικοί Hans Zimmer και Pharrell Williams συνεισφέρουν επιπλέον μουσική, προσθέτοντας βάθος και πλούτο στο συναρπαστικό soundtrack της ταινίας.

Η Disney συνεχίζει την τάση της να επαναπροσδιορίζει κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το «Mufasa: The Lion King» αποτελεί μια απόδειξη για τη διαρκή κληρονομιά αυτού του αγαπημένου franchise.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση