Τσιμίκας: Τέλος Γενάρη επιστρέφει στις προπονήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 16:57 Τσιμίκας: Τέλος Γενάρη επιστρέφει στις προπονήσεις

O Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ στα τέλη Γενάρη, μια είδηση άκρως ευχάριστη για την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου, καθώς ο διεθνής μπακ-χαφ θα προλάβει να αγωνιστεί στα play-offs του Μαρτίου.

Ο τραυματισμός του Κώστα Τσιμίκα αποδυκνύεται πως δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου να ξεκινήσει προπονήσεις, με τον ίδιο σταδιακά να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ Πεπ Λάιντερς, ο Τσιμίκας πάει καλά στο πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στις προπονήσεις της Λίβερπουλ να εκτιμάται τέλος του μήνα.

Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί τότε ο «Τσίμι» θα μπορέσει να αγωνιστεί στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για τα playoffs, στα οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικεί την συμμετοχή της στα τελικά του Euro 2024. 

Για την ιστορία τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για 21 και 26 Μαρτίου, χρονικό διάστημα το οποίο με βάση τα τελευταία δεδομένα ο Κώστας Τσιμίκας θα έχει προλάβει να επανέλθει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση