Εθνική Πόλο: Οι αντίπαλοί της για το Παγκόσμιο της Ντόχα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 19:05 Εθνική Πόλο: Οι αντίπαλοί της για το Παγκόσμιο της Ντόχα

Η Εθνική πόλο γυναικών έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα, με τις Γαλλίας, Ισπανία και Κίνα να βρίσκονται στο δρόμο της «γαλανόλευκης».

Η Εθνική πόλο μπορεί να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, ωστόσο για το ελληνικό συγκρότημα το μυαλό βρίσκεται και στο προσεχές Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στην Ντόχα, με την ελληνική ομάδα να μαθαίνει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου θα βρει μπροστά της την Γαλλία, την Ισπανία και την Κίνα, στον Β΄όμιλο του τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική πόλο σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 μέσα από το Ευρωπαϊκό, τότε θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο Παγκόσμιο της Ντόχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

4 Φεβρουαρίου Ελλάδα-Γαλλία

6 Φεβρουαρίου Ισπανία-Ελλάδα

8 Φεβρουαρίου Ελλάδα-Κίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση