Ντάνιελ Ποντένσε: Η εξήγηση για την αντίδρασή του στα πέναλτι του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 10:45 Ντάνιελ Ποντένσε: Η εξήγηση για την αντίδρασή του στα πέναλτι του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στα πέναλτι τον Ολυμπιακό και τον απέκλεισε στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να πανηγυρίζει στο τέλος, παρά την… καζούρα από τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Κατά τη διάρκεια των πέναλτι, ο Ποντένσε του Ολυμπιακού ευστόχησε στη δική του εκτέλεση κόντρα στον Λοντίγκιν του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια είχε μία αντίδραση που συζητήθηκε με απορία στα social media.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήγε και έπιασε από τη φανέλα τον τερματοφύλακα του “τριφυλλιού” και φάνηκε να του κάνει πλάκα, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά. Κι αυτό γιατί Ποντένσε και Λοντίγκιν είχαν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό το 2009, στην πρώτη θητεία του πρώτου στον Πειραιά, όταν ο δεύτερος είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα, ως δανεικός από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι δυο τους μάλιστα αγωνίστηκαν μαζί σε δύο αγώνες για τον Ολυμπιακό, με τη σχέση τους να είναι εξαιρετική.

Ο Λοντίγκιν γέλασε πάντως τελευταίος, με την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση