Το «χρυσό» deal του Μαξίμοβιτς – Πόσα χρήματα θα πάρει από τον Παναθηναϊκό…

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 11:35 Το «χρυσό» deal του Μαξίμοβιτς – Πόσα χρήματα θα πάρει από τον Παναθηναϊκό… (φωτο intime)

O Nεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Σέρβο χαφ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του, με τους Πράσινους να ολοκληρώνουν μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς από την Χετάφε.

Το τριφύλλι βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Σέρβο αμυντικό μέσο καταφέρνοντας τελικά να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Μεγάλη συμφωνία έκλεισε ο Παναθηναϊκός

Η συμφωνία αφορά σε πρώτη φάση για συνεργασία από το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός το… παλεύει έτσι ώστε να κάνει από τώρα τον παίκτη δικό του και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη μάχη του πρωταθλήματος.

Τα «τρελά» χρήματα που θα πάρει ο Σέρβος

Ο 28χρονος διεθνής άσος είναι ένα έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο αφού τα τελευταία 7 χρόνια αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό των Βαλένθια και Χετάφε. Όπως είναι λογικό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Μαξίμοβιτς θα έπρεπε να καταθέσει μία πολύ ελκυστική οικονομικά πρόταση, όπως κι έπραξε.

Οι Πράσινοι, λοιπόν, συμφώνησαν με τον Μαξίμοβιτς για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, στην συμφωνία αυτή προβλέπεται και η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο, κάτι που θα κριθεί ανάλογα με τις συμμετοχές του.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση