Australian Open: 43χρονος Ινδός τενίστας στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό ανδρών!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 12:08 Australian Open: 43χρονος Ινδός τενίστας στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό ανδρών! (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ο 43χρονος Ινδός Ρόχαν Μποπάνα έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο τένις, μετά την πρόκρισή του για πρώτη φορά στα ημιτελικά του διπλού ανδρών στο Australian Open της Μελβούρνης.

Ο Μποπάνα μαζί με τον Αυστραλό Ματ Εμπντεν νίκησαν με 6-4, 7-6(5) τους Γκονζάλες/Μελτένι, και ο Ινδός την άλλη εβδομάδα θα σκαρφαλώσει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό ανδρών και θα γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία που ανεβαίνει στην κορυφή του κόσμου!

«Είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα.

Πιστεύω ότι θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο στο τένις. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, 40 ετών και άνω, θα νιώσουν πως ποτέ δεν είναι αργά για να φθάσεις στην κορυφή», δήλωσε ο Ινδός πρωταθλητής.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση