Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Άρης ρίχνονται στη «μάχη» για τα προημιτελικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 14:39 Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Άρης ρίχνονται στη «μάχη» για τα προημιτελικά (φωτο intime)

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα (24/01/24) με δύο αναμετρήσεις, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ρίχνονται στη “μάχη” των προημιτελικών κόντρα σε Ατρόμητο και Νίκη Βόλου αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός έχουν ήδη πάρει προβάδισμα πρόκρισης από τα δικά τους πρώτα παιχνίδια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον τα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και Νίκη Βόλου – Άρης θα δώσουν μία πρώτη εικόνα για τα “ζευγάρια” που μπορούν να δημιουργηθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός και Άρης είναι φυσικά τα φαβορί, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα, αμφότεροι μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, μετά από δύο ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια των αγώνων τους.

Τα πρώτα παιχνίδια στα προημιτελικά

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2

Άρης – Νίκη Βόλου 18:00

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 21:00 

Οι ρεβάνς των προημιτελικών

Νίκη Βόλου – Άρης 30/01/24

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 31/01/24

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 31/01/24

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 31/01/24

Τα «ζευγάρια» στα ημιτελικά

Πανσερραϊκός ή ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ή Ατρόμητος

ΟΦΗ ή Παναιτωλικός – Άρης ή Νίκη Βόλου.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση