Australian Open: O Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε με ήττα 3-1 από τον Γιανίκ Σίνερ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 11:46 Australian Open: O Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε με ήττα 3-1 από τον Γιανίκ Σίνερ (φωτο Reuters)

Ο Γιανίκ Σίνερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε με 3-1 σετ [6-1, 6-2, 6-7(6), 6-3] τον Νόβακ Τζόκοβιτς, βάζοντας τέλος στο εκπληκτικό σερί του στο Australian Open, για να πάρει ο ίδιος την πρόκριση για το μεγάλο τελικό του αυστραλιανού Γκραν Σλαμ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε 10 σερί νίκες στα ημιτελικά του Australian Open και ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως ο Γιανίκ Σίνερ επιβεβαίωσε τη δική του φόρμα και “σκότωσε” τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος στη Μελβούρνη.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν μάλιστα εντυπωσιακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν επέτρεψε στον Σέρβο πρωταθλητή να πάρει… ανάσα στα δύο πρώτα σετ, ενώ επικράτησε σχετικά άνετα και στο τέταρτο σετ, μετά την προσωρινή μείωση του σκορ από τον Τζόκοβιτς.

Ο Σίνερ πανηγύρισε έτσι την πρώτη πρόκριση της καριέρας του σε τελικό Γκραν Σλαμ και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, στη “μάχη” για το τρόπαιο. Ντανίλ Μεντβέντεφ και Σάσα Ζβέρεφ θα διεκδικήσουν το δεύτερο “εισιτήριο” από τον έτερο ημιτελικό του Australian Open.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση