Μπάγερν – Ολυμπιακός: Οι συστάσεις των Γερμανών στα ελληνικά στους ερυθρόλευκους φιλάθλους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 17:11 Μπάγερν – Ολυμπιακός: Οι συστάσεις των Γερμανών στα ελληνικά στους ερυθρόλευκους φιλάθλους

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το βράδυη της Παρασκευής (1/2, 21:30) τον Ολυμπιακό στη Γερμανία για την 25η αγωνιστική της Euroleague, με τους Βαυαρούς να κάνουν ορισμένες συστάσεις στους φίλους των ερυθρολεύκων που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει βροντερό “παρών” στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν στην Euroleague, με τους Γερμανούς να κάνουν συστάσεις στους φίλους των ερυθρολεύκων που θα βρεθούν στο γήπεδο σε άπταιστα ελληνικά.

Η Μπάγερν έδωσε οδηγίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενημερώνοντάς τους ότι απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με τσάντες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μπάγερν:

“Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού, παρακαλούμε σημειώστε: Λόγω κανονισμών από τις αρχές, αύριο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας ισχύει απαγόρευση εισόδου με τσάντες. Δεν θα υπάρχουν επίσης δυνατότητες αποθήκευσης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τα λέμε αύριο!”

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση