Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 19:20 Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης

Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη(7/02), με τον Γκουστάβο Πογετ να παρακολουθεί από κοντά το πρόγραμμα των «πράσινων».

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν κατάφερε ούτε την Τετάρτη(7/02) να προπονηθεί σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα οι «πράσινοι» είχαν μια απρόσμενη επίσκεψη, καθώς το παρών έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να παρακολουθεί ζωντανά το πρόγραμμα των παικτών του Φατίχ Τερίμ.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

«Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, έπειτα από την επικράτησή τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση